6.2.10

Buzer a počtení

A áčka z informatik…

Už jsem předtím mírně naznačil speciální pravidla v laborkách. To vše ještě přiostřují pohnutí PhD studenti, kteří mají na starosti známkování protokolů – praktiky stylem -20% bodů za použití čtverečkovaného místo linkovaného papíru, vyhazování nepřidělaných papírů s grafy z protokolů apod. Matematická a fyzikální stránka mého studia je tedy poměrně frustrující.

Dál jen pro zajímavost je poslední číslo Edinburgh Review věnováno Česku (překlad jednoho článku zde: http://www.blisty.cz/2010/1/26/art50920.html). No a z opačné žurnalistické strany se mi pod nos dostal tento článek: http://www.novinky.cz/cestovani/189962-edinburgh-metropole-s-historii-na-kazdem-kroku.html. Tím jsem tedy chtěl čtivcům trochu vynahradit mojí neaktivitu v psaní.

Jinak nic moc nového. Maximálně že předevčírem se pod slovanským spolkem promítal Spalovač mrtvol (Estonec si jej vybral ze tří českých filmů, které jsem mu doporučil na promítání)… Byl to takový experiment, jak bude film působit; nakonec to dopadlo tak, jak asi mělo. Po promítání se pomalým krokem odebíraly bledé zaskočené tváře ze sálu, takže se nenaplnila ona možnost Spalovače mrtvol jako černé komedie, podnícené neustálým smíchem Poláků. Ne, naopak všichni byli poměrně zaražení.

Štítky: , ,

Počet komentářů: 0:

Přidat komentář

Odkazy na tento příspěvek:

Vytvořte odkaz

<< Domovská stránka