15.10.09

Venca, strouhanka, úkoly a tak

Pár výstřižků z denní rutiny…

Nějak jsem nezamýšlel sem psát cokoliv o politice, neboť jí jednak příliš neholduji, jednak je jí plný internet. Jen prostě teda krátká vsuvka o našem prezidentovi, poněvadž v posledních dnech jsem si o něm při náhodném listování novinami přečetl asi 4 články. Je to docela sranda. Tady ho většinou označují buďto za naději pro záchranu Británie, či za pomoc pro konzervativce (podle politické orientace daného deníku). K tomu jsou docela vtipné třeba politické komentáře ve smyslu: “Nevěřím tomu, že budou Češi dvakrát s to nás zachraňovat, když se jedná o národ, který jsme podrazili před Druhou světovou válkou.”

Poskočme dále. Už jsem tu koupil asi 3. strouhanku a pořád to není ono. Tahle tescácká je lepší než jedna ze Sainsbury’s, jelikož má menší strouhance, ale celkově je taková umělá sterilní a po osmažení to vypadá asi jako těsto, ve kterém bydlí v KFC kuřata. Až ji doděláme, tak zkusím nějaký polský obchod, protože Poláci by tam podle všeho měli mít stejnou jako my asi za 50 pencí nebo libru. Když ne, holt mám další surovinu na seznam, kterou si po Vánocích zabalit do kufru.

Vrátily se mi první práce a jsou celkem dobře hodnocený, tak snad se budu držet. Předevčírem jsem zašel na filmový večer naší koleje. Nakonec se promítalo Chicago, což celkem ušlo (asi lepší než Step Up, který holčičí většina z rozsáhlé DVD sbírky vybrala do finálního výběru). A toť pro dnešek vše, přátelé…

Štítky: , ,

Počet komentářů: 0:

Přidat komentář

Odkazy na tento příspěvek:

Vytvořte odkaz

<< Domovská stránka