3.10.09

Výlet, večírek a várka úkolů

Opět se hlásím z místa činu a ačkoliv se toho tolik neděje (mimo studijní rutiny), připravil jsem shrnutí pár věcí z poslední doby…

Nejprve tedy výlet – asi jsem to nějak nepoznamenal, ale minulou sobotu jsem se vypravil s jednou sličnou softwarovou inženýrkou na dva slavné edinburghské kopce, které mám prakticky za rohem. Konečně jsem se dostal k tomu, abych nahrál fotky, takže galerii naleznete zde. Jinak tohle je pro neznalé Skotský parlament:

No, večírek v názvu byl trochu nadsázka. S Amíkem a kupou jeho známých a známých známých jsme vyrazili do Jazz Baru, což byla taková příjemná oddychovka. Pak jsme se s touhle kupou přesunuli k nám do bytu, kde se střídavě poslouchala muzika z notebooku a hrálo se na Amíkovo zde koupenou španělku (ve fajn stavu za 30 liber ve zdejším sekáči). Hluk tak nějak přilákal i řadu náhodných lidí z dolních bytů, kteří ovšem zůstali jen pár minut, protože zjistili, že se zas tak nejedná o nějakou pařbu a že náš byt netrpí přebytkem alkoholu nebo jídla. Večer pak někdy ve čtvrt na dvě narušil (námi všemi oblíbený) požární alarm v jednom z vedlejších bloků koleje.

Co se várky týče, tak jsem poměrně dost (a pravidelně) zaúkolovanej ze všech předmětů. To je ostatně i důvod zpoždění fotek, mojí současné nepsavosti atp.

Štítky: ,

Počet komentářů: 0:

Přidat komentář

Odkazy na tento příspěvek:

Vytvořte odkaz

<< Domovská stránka